Welgo
 
..l

Wie zijn wij?


Wij van LLRV bieden een betrouwbare, kwalitatieve en goedkope oplossing voor het gebrek aan goede verlichting in laadruimtes van voertuigen.

Tegenwoordig kan men met de technologie die er tot onze beschikking is heel veel en dat vindt u in allerlei verschillende markten terug.

De reden dat wij LLRV zijn begonnen is omdat wanneer men kijkt naar de verlichting in de laadruimtes van verschillende voertuigen hierbij moet u denken aan bestelbussen, werkbussen, bakwagens en vrachtwagens deze technologie daar nog niet in terug te vinden is.

Nadat er in onze omgeving meerdere signalen werden afgegeven over het gebrek aan goede verlichting in laadruimtes en een betaalbare oplossing hiervoor zijn wij ons hier op gaan richten en komen met de juiste oplossing.

Doormiddel van onze LLRV systemen met LED-technologie zorgen wij ervoor dat uw laadruimte wordt voorzien van heldere en energiezuinige verlichting die de dagelijkse werkzaamheden een stuk soepeler en veiliger zullen laten verlopen.


Ons assortiment en werkwijze biedt de mogelijkheid om als klant zelf een pakket samen te stellen die u geschikt vindt voor de toepassing die u gebruikt, wat LLRV uniek maakt 

is dat wij bij u op locatie kunnen monteren en uitsluitend gebruik maken van zeer hoogwaardige LED-systemen met een hogere lichtopbrengst per m2 dan conventionele LED-verlichting 

en met standaard 1 jaar garantie op al onze producten!Onze LLRV systemen kunnen wij inbouwen bij u op locatie zodat het geen tijd kost om naar ons te komen.